En weg!
Door: Bas
Blijf op de hoogte en volg Lisette
29 Juli 2009 | Australië, Melbourne
Dagboek 28 juli 2009 Melbourne
Redelijk druk programma vandaag, eerst de Apollo 13 schoonmaken en weer inleveren bij de verhuur. Het bussie heeft ons eigenlijk nooit in de steek gelaten, en met een aardige 9992 km op de teller verder gaattie weer trouwe diensten verlenen aan de huurders na ons. In Melbourne paar dingen die we nog willen zien en doen. We beginnen in het zee aquarium, met pinguins, haaien, roggen, kwallen (jawel), een paar ‘meest giftige’ kikkertjes op deze aardkloot, en nog wat waterbewoners. Nog belangrijker dan al dit natuurgeweld is de ontdekking van een Nederlandsch café, waar we kroketten gegeten hebben. Blijkt dan toch dat ze hier smaak hebben. Verders, de vroegere gevangenis is nu een museum, dus die wordt ook door ons bekeken. Ook deze dag weer een beetje relaxt rondhangen en van de stad genieten. En de laatste keer voor lange tijd een normaal wijntje en een echte steak. A relieve is om weer in een hotel te slapen. Dat is wel weer eens lekker na 2 maanden camperen!
Dagboek 29 juli 2009 Melbourne
Na weer eens in een normaal bed geslapen te hebben, hoeba hoeba wat fijn en troijka hier trojka daar, nog een ding op het programma en dat is de Melbourne Zoo. Er is daar een vogelbekdier aquarium en die willen we nog even zien voor afvliegen naar Maleisië. De andere dieren als kangaroes hebben we leuker meegemaakt, voeren en zo is niet aan de orde. Wel een mooie dierentuin, stijlvol en tasty opgezet en ingericht. In de avond een shuttle bus naar het vliegveld, en dat was dan Ozz.
Dagboek 29 juli 2009 Melbourne
02 Augustus 2009 - 17:13
Stefan:
Ziet er weer mooi uit allemaal. Leuk om even bij te lezen na m'n eigen vakantie :-)