Laatste en eerste loodjes...
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette
16 Februari 2009 | Nederland, Leiden
Dag lui,
We zijn aan het afronden. Dat wil zeggen, op werk afscheid nemen en huis leeg gaan ruimen. Nog maar een vluchtje boeken, en hoe-zat-het-ook-al-weer-met-de-visums.
Het gaat onderhand al aardig kriebelen, maar de dag dat we het vliegtuig instappen komt al leuk in de buurt.
Ook zijn we serieus aan het bedenken wat er in de rugzak past. Geheel in stijl mag Bas de 20 kilo nemen, en Lies moet het met 15 kilo zien te rooien.
We hebben voor onze eerste bestemming, Jakarta/Indonesie, een 60 dagen visum gekregen, en de bedoeling is om eerst Sumatra te gaan exploreren.
Hoe en wat en waar en zo gaan we nu zo'n beetje bedenken, maar de eerste stop hebben we al in beeld, Medan!
Gr.B&L
Gr.B&L
01 Maart 2009 - 11:22
Janneke:
Het was een leuk feestje gisteravond. Een mooi afscheid voor een mooie reis. Ik zal aan jullie denken. Sterkte met de laatste loodjes en veel voorplezier toegewenst. Liefs J. -
01 Maart 2009 - 14:37
Merel En Elke:
Was een erg gezellig feestje gister. Succes nog met de laatste voorbereidingen, maar vooral; geniet ervan!!!!!!!! Liefs, Merel en Elke -
01 Maart 2009 - 16:22
Benny:
Hey Bas en Lisette!
Ik heb gehoord van jullie afscheidsfeestje, en aangezien ik er niet was, wil ik jullie alsnog veel plezier toewensen op jullie reis, ik zal dit 'dagboek' af en toe inkijken!
Groetjes, Benny (Lisette, je weet wel, die vriend van Benny :p) -
01 Maart 2009 - 19:19
Hanneke &Harry:
Hoi Bas en lizette,
Wij wensen jullie een geweldige,inspirerende en vooral gezellige reis toe.
Groetjes,Hanneke&Harry -
02 Maart 2009 - 10:29
Liesbeth:
Feestje Zaterdag was erg leuk. Jammer dat we zo vroeg weer moesten vertrekken! Ik heb jullie site dus al gevonden en in mn favorieten gezet. Ben benieuwd naar jullie verhalen. Have fun!!
X Lies -
02 Maart 2009 - 18:23